top of page

Cotton BallsNaast dat ik freelancer ben werk ik ook part-time bij het leuke bedrijf,

Cotton Ball Lights!


Ik herinner het me nog heel goed dat ik voor de eerste keer het kantoor kwam binnenlopen en voor de eerste keer de mensen sprak waar ik nu alweer een hele tijd heel leuk mee samenwerk. Een hele loods met gekleurde balletjes, en ze waren opzoek naar een grafische vormgever én naar een fotograaf. Dat kwam goed uit, ik ben het namelijk allebei! Na een leuk gesprek kreeg ik een dag later al een telefoontje dat de keuze op mij was gevallen, hoe leuk!


Nu alweer een hele tijd verder is er een hoop veranderd! Een nieuw kantoor, flink gegroeid, zoveel al gefotografeerd, vorm gegeven, nieuwe ideeën bedacht en nog veel meer.  Eén en al creativiteit, ik ben er dol op! Maar wat doe ik nu allemaal precies als creative manager bij Cotton Ball Lights? 


Om te beginnen ga ik elke maand bij een bekende blogger of instagrammer langs om onze Cotton Balls in een prachtig interieur te fotograferen! Dit is onwijs leuk om te doen, ik ontmoet alleen maar leuke mensen, mensen met een passie voor interieur én mega mooie huizen! Daar mag ik dan gewoon lekker werken met onze mooie producten. We hebben de afgelopen jaren dan ook al heel veel mooie foto's gemaakt. Tevens ben ik ook vormgever van onze producten, denk aan al onze folders, flyers, verpakkingen, visitekaartjes etc.


Deze variatie maakt mijn werk zo leuk! Ik doe eigenlijk nooit hetzelfde, elke dag is anders, ik ontmoet één en al leuke mensen, heb creatieve vrijheid en ik doe wat ik het liefste doe! Heerlijk creatief bezig zijn.


X Danu

bottom of page