top of page

Een stukje paradijs op Tenerife


in één week dit prachtige eiland ontdekken was dan ook eigenlijk veel te kort voor mij!

Tenerife heeft ontelbare mooie plekken en in één week dit prachtige eiland ontdekken was dan ook eigenlijk veel te kort voor mij! Als echte natuur liefhebber heb ik onwijs genoten van de verschillende soorten landschappen, het beklimmen van de vulkaan en het zwemmen in de zee. Waar ik uren over kan vertellen, maar voor nu wil ik jullie meenemen naar een hele bijzondere plek!


Charco del Viento

Door het nemen van een verkeerder afslag en na een lange weg langs avocado en bananen plantages kwamen we terecht op deze bijzondere plek (lees: paradijs) in het noordwesten van het eiland. Omringd door de Atlantische oceaan is dit, als je het mij vraagt, de beste plek om te genieten van de zon, zee en rotsen! Ja, strand is er nauwelijks tot bijna niet maar het uitzicht, de woeste zee die met haar golven tegen de rotsen slaat en de rust maakt dat allemaal goed!

als je het mij vraagt, de beste plek om te genieten van de zon, zee en rotsen!

Achteraf blijkt het een van de populairste badplaatsen van Tenerife te zijn, wat ik moet heel goed kan voorstellen! Maar daar kan ik niet over meepraten, er was namelijke helemaal niemand toen wij hier waren. Wellicht hebben we hier heel veel geluk mee gehad, maar mocht je buiten de drukke vakantie periodes in de buurt zijn is het een echte aanrader!


Genoeg gepraat, een foto zegt meer dan duizend woorden! :)


bottom of page