top of page

Goede voornemens..

In het begin van het jaar houden we ons elk jaar weer voor de gek met onze ‘goede voornemens’. Sommige mensen gaan gezonder eten, stoppen met roken of gaan meer sporten. Ik denk dat dit wel de meest voorkomende dingen zijn die ik in mijn omgeving elk jaar weer in het begin van het jaar hoor!


Normaal doe ik hier dus echt niet aan mee en heb ik helemaal geen goede voornemens.. Maar dit jaar (2018) wel! Mijn goede voornemen, doel of uitdaging die ik dit jaar voor mezelf heb vastgesteld is. Elke maand, minimaal één nacht in het buitenland slapen! Én nee.. bij mijn ouders in Limburg telt niet mee! ;-)

Totaal geen straf dit én het geeft me zoveel energie!! Laat ik jullie even meenemen in deze leuke reis:


Januari 2018

- Yep, dit jaar starten ik in het buitenland. Ik vierde nieuwjaar in Frankrijk én mijn eerste maand was daarmee meteen gezet.

Echt totaal geen standaard 'Danu vakantie'

We verbleven in een klein dorpje, Stenay. Het was er koud, sneeuw en regen. Een dagje zijn we naar Luxemburg gegaan en zodra het een beetje droog was gingen we wandelen in de heuvelachtige omgeving! De rest van de week hebben we binnen spelletjes gespeeld, al de Star Wars films bekeken én koffie gedronken. Echt totaal geen standaard 'Danu vakantie', maar ik moet zeggen voor een klein weekje beviel me dit best goed!
Omdat het erg koud en regenachtig was buiten ging ik binnen creatief aan de slag met een mini 'fotoshoot'. Ik ben dol op de mooie sterrenhemel en ik gebruikte voor deze beeldbewerking een foto die ik ooit eerder heb geschoten van de sterren! Onze kamer had een prachtig dakraam waar we dromerig naar de sterren hebben kunnen kijken. Heerlijk uitgerust kwamen we weer terug in Nederland om een nieuw jaar te starten.

 

Februari 2018

- Elk jaar ga ik samen met mijn vriend, schoonzusje en -broertje een stedentripje maken. Én dit jaar gingen we naar London! Al bijna 7 jaar riepen mijn vriend en ik dat we een keertje naar Londen wilde en nu eindelijk gingen we dan. Wat een leuke stad en wat hadden we een geluk met het weer! Het was koud, maar we hadden veel zon voor de tijd van het jaar. Een super gezellig stedentripje, heerlijk gegeten, mooie musea gezien en heerlijk van bus naar bus gesprongen!

 

Maart 2018

- Deze één nacht in het buitenland overnachting was FANTASTISCH. Ik ging namelijk voor mijn werk naar Chiang Mai, Thailand! Hoe tof is dat dan? En om het nog toffer te maken, samen met mijn vriend! Mijn vriend is cameraman en we zijn naar Thailand gevlogen om een film te maken. Het resultaat mag er wezen, ontzettend gaaf. En naast het werken in Thailand hebben we ook nog een paar heerlijke vrije dagen gehad! Wat zijn de mensen er vriendelijk, het eten lekker én pooh kan nog zo 100 lovende woorden over Thailand noteren. Het was echt geweldig en ik ga zéker nog een keertje terug om meer van dit mooie land te ontdekken.


Hieronder kun je de film bewonderen!!


 

April 2018

- En dan zitten we alweer in de vierde maand van het jaar én tot nu toe gaat het dus erg goed met elke maand even weg uit Nederland! (én het is zo fijn!!)


In april ging ik samen met Fay naar Ibiza. Benieuwd hoe deze reis was?

 

Mei 2018

- Deze maand ging ik samen met mijn lieve vriendinnen Janne en Wendy naar het leuke stadje Bologna, Italie. We hadden een klein schattig appartementje midden in de stad en ooooh wat zijn de koffies en het eten goed in Italie! We hebben heerlijk genoten in de stad en zijn ook een dagje lekker gaan rondrijden op een scooter in de prachtige omgeving! 

Juni 2018


- Een half jaar gaat het nu dus al goed met mijn voornemens, en ik geniet er volop van! Wat een goed idee was het van mij om mezelf dit te verplichten. Ik geniet zo erg om nieuwe plekken te ontdekken en heerlijk te reizen. Het hoeft niet heel ver weg te zijn, mag wel natuurlijk ;-) maar ook in Europa hebben we nog zoveel mooie plekken!


Het weer was fantastisch, de natuur was nog fantastischer en het vastzitten met de auto in de modder was iets minder!

In Juni ging ik naar Malaga, Spanje! Heel spontaan boekte mijn vriend en ik een dag van de voren een vliegticket. We wilde graag naar de zon, en niet te veel geld uitgeven. En zodoende zaten we een dag later opeens in Spanje. We huurde een auto en gingen een kleine roadtrip maken. Het weer was fantastisch, de natuur was nog fantastischer en het vastzitten met de auto in de modder was iets minder! (haha) Maar weer een geslaagde vakantie was dat! 

Juli 2018


- Ook in Juli ging ik er samen met mijn vriend vandoor, we maakte een kleine roadtrip! Het begon in Zwitserland en genoten van de bergen, reden door naar Noord-Italie waar we eindelijk konden genieten van heerlijke koffies en via de dolomieten (WOW, wat is het daar mooi zeg!!) gingen we door naar Oostenrijk en stopte in Duitsland.


 

Augustus 2018

- Waar onze roadtrip in Juli eindigde starten een gezellig en heel fijn familieweekend in Winterberg, Duitsland!
Natuurlijk vooral spelen met ons kleine neefje, lekker wandelen en fijn samen zijn.


 

September 2018


- Samen met deze knapperd ging ik naar Antwerpen! Gewoon een dagje om mijn goede voornemens wel vol te blijven houden! ;-)

Het was super gezellig, hebben heerlijk gegeten bij Simone’s Kitchen (waar ook onze overnachting was) en toffe foto's gemaakt!

 

Oktober 2018


- Bologna in mei beviel goed en zodoende besloten we nog een keer met z'n 3tjes weg te gaan! Dit keer naar Polen, Warschau en Krakau. Heerlijk een paar dagen kunnen relaxen, goede gesprekken gehad en genoten van het lekkere weer!


 

November én December


- Het einde van het jaar is er alweer én ooooh wat heb ik genoten van dit afgelopen jaar en de mooie plekken die ik heb mogen bezoeken.


Eind november stapte we weer het vliegtuig in naar SRI LANKA! Om hier maar liefst een hele maand rond te reizen! Met een grote glimlach kan ik bij deze 100% mededelen dat ik mijn goede voornemens vol heb gehouden én ik elke maand in het buitenland ben geweest.Net voor kerst terug uit Sri Lanka én de koffers kunnen alweer ingepakt worden...


2019 weer? Jázeker!

Bye bye, MERRY CHRISTMAS AND A HAPPY NEW YEAR!!


X Danu


Een paar van mijn vrienden doen al mee, jij ook?

Deel je avonturen, elke maand (minimaal) een nachtje in het buitenland, laten we het samen doen!! Check mijn avonturen #danuopreis

bottom of page