top of page

Analoge shoot - Josie

Twee weken geleden ging ik samen met mijn analoge camera naar Josie voor een portret-shoot! Stiekem vond ik dat wel een beetje spannend.. even checken of de foto mooi is geworden is niet mogelijk én ik had maar 36 foto's!


Ik fotografeerde met een Canon EOS 650, een 35mm spiegelreflexcamera uit 1987. Dit was de eerste camera in de nieuwe EOS-serie van Canon die helemaal opnieuw was ontworpen om autofocus-lenzen te ondersteunen. Wat betekent dat zelfs nu mijn nieuwe lenzen op deze camera passen!


De film voor deze analoge portret-shoot was een Kodak PORTRA 400 rolletje. Vooral de natuurgetrouwe weergave van kleuren en huidtinten maakte mij nieuwsgierig naar deze film.


En de resultaten mogen er zijn én dat natuurlijk mede dankzij knappe Josie!Dit was de éérste keer dat ik een portret-shoot analoog heb geschoten, zo ongeveer een jaar fotografeer ik (naast natuurlijk digitale fotografie) analoog! Voornamelijk op reis maar ook voor persoonlijke mooie privé momentjes. De sfeer, de echtheid en de prachtige kleuren maken fotograferen op film voor mij enorm bijzonder! Ik schreef hier een blog over!


Wil jij ook een shoot boeken? Dat kan!

Stuur een berichtje voor meer info! info@danucaris.nl

X Danu
bottom of page