top of page

Let’s go!Het is niet altijd eenvoudig om ergens mee te starten. Een hoge drempel die je tegenhoud, de mening van andere, het misschien gewoon niet durven, er geen tijd voor hebben en ga zo maar door! Wat mijn reden nu precies is, daar ben ik nog steeds niet achter. Maar om de een of andere reden kreeg ik het gewoon steeds niet voor elkaar om te starten met mijn dromen werkelijkheid te maken. Terwijl ik heel goed kan opnoemen wat ik graag doe én wat me gelukkig maakt! Hoog tijd dus om al mijn smoesjes en redenen om iets niet te doen in de prullenbak te gooien en het gewoon te doen!


Een paar maanden geleden deed ik mee aan een wedstrijd en dat deed mijn ogen openen! Er werd een videoreporter gezocht. Iemand die een reis naar een ver land wilde vastleggen d.m.v. film, fotografie, vloggen én bloggen! Dat is iets voor mij dacht ik meteen toen ik het voorbij zag komen, ik was zo enthousiast! Ondanks dat ik zo enthousiast was en diep van binnen dit echt heel graag wilde doen vond ik het erg lastig om mezelf hiervoor op te geven. De deadline om je op te geven kwam steeds dichterbij, al meer dan 150 mensen waren me voor gegaan, maar toch bleef dat gevoel er zitten en bleef een klein stemmetje in mijn hoofd roepen ‘Danu, geef je op!’. En voor de verandering luisterde ik eens een keertje naar dat stemmetje, ik stuurde mijn inzending op!


Tot mijn grote verbazing kreeg ik een week later een mailtje in mijn mailbox. ‘Goed nieuws, jij behoort tot een van onze favorieten.’ AAAAH!! was het enige wat op dat moment door mijn hoofd kon gaan. Wat? Hoe dan? Ik was ontzettend verast! Een dag later zat ik al in de trein richting Amsterdam voor een kennismaking gesprek. Ik kreeg te horen dat ik een van de 4 favorieten was geworden, we hadden een erg leuk gesprek en het afwachten kon beginnen..


Helaas, echt heel erg helaas kreeg ik aan het einde van die week een telefoontje dat ze toch voor iemand anders hadden gekozen die meer reis en vlog ervaring had. Terecht, heel begrijpelijk! Maar ontzettend jammer voor mij!


Ondanks mijn teleurstelling en een klein traantje gaf het me zo’n fijn gevoel. In geen tijden had ik mezelf zo fijn gevoeld! Wat een prestatie en wat een groot compliment dat ze mij uit zoveel mensen kiezen. Nu kan ik er ook alleen maar op terug kijken met een grote glimlach op mijn gezicht, trots en zoals ik al zei het heeft mijn ogen geopend! Let’s go!


Met een grote passie voor fotografie, film en vormgeven, een goed oog voor detail en creatieve vingers wil ik niets anders dan lekker creatief bezig zijn. Daarnaast heb ik een liefde voor reizen en wil ik meer van onze mooie wereld ontdekken!


Dit alle bij elkaar maakt voor mij een nieuw avontuur! Ik ga op mijn site mijn avonturen bijhouden voor mezelf, maar ook voor jullie. Alles wat mij gelukkig maakt ga je hier voorbij zien komen. Dus niet alleen reis fotografie en/of film. Maar ook mijn werk zoals bruiloften, andere shoots en al die toffe opdrachten die ik mag maken voor jullie!


Mijn doel is om een site te maken waar jullie mij, Danu Caris echt een beetje leren kennen!

En misschien nog wel het belangrijkste, waar ik mezelf leer kennen en alleen maar dingen doe die ik graag doe én waar ik goed in ben!


Let’s go!

X Danu

bottom of page