top of page

Mijn tweede maand als freelance fotograaf

Vanaf 1 oktober heb ik de sprong in het diepe gewaagd, sloot ik een hoofdstuk af en begon een nieuw! Spannend maar vooral heel erg leuk om met dit nieuwe avontuur te starten.

En dan zijn er opeens alweer twee maanden voorbij gevlogen! En wat een TOP start had ik deze maand! Ik werd uitgenodigd door Canon Nederland om dé Canon Experience Days te komen vastleggen. En wat was dit leuk!! Benieuwd naar deze dag?

Check dan hier de blog die ik hierover schreef!


Een week later stond er een leuke fashion shoot in de agenda voor Milk Copenhagen (Breda). Ook hierover schreef ik een blog, die vind je hier!


Deze maand had ik ook weer een leuke afspraak voor een bruiloft én met wedding planner Charlotte Bruna ook heerlijk gekletst over bruiloften en eventuele samenwerkingen!


Ik ging op pad met Diversity Communications!


En 'last but not least' ging ik deze maand nog nét voordat ik het vliegtuig in stapte langs bij van Thiel Finance voor het maken van een zakelijk portret en sfeerbeelden!

Wat blijft het toch heerlijk om op zoveel verschillende locaties te komen, mensen te ontmoeten en op verschillende manieren mensen blij te kunnen maken met mijn foto's!

Maar voor nu én voor de rest van het jaar (klinkt lang, valt wel mee!) neem ik even heerlijk tijd voor mezelf, yes!

Maar voor nu én voor de rest van het jaar (klinkt lang, valt wel mee!) neem ik even heerlijk tijd voor mezelf, yes! De hele maand december ben ik heerlijk aan het reizen in Sri Lanka, een paar dagen terug in Nederland om kerst met mijn familie te vieren, om vervolgens een nieuw jaar te starten in Frankrijk!


Mijn derde maand als freelance fotograaf gaat waarschijnlijk een onwijs tof reis verslag worden, See you next year!


X Danu

bottom of page