top of page

Canon Reporter!

Times flies when you're having fun, alweer dik 2 weken geleden werd ik uitgenodigd door Canon Nederland om dé Canon Experience Days te komen vastleggen. En wat was dit leuk!! Vandaar dat ik het niet kon laten om alsnog deze leuke dag met jullie te delen.


Al vanaf jongs af aan fotografeer ik met een Canon camera, ik voel me dan eigenlijk ook al jaren deel uit maken van #TeamCanon. Maar nu, met een #liveforthestory shirt hoorde ik er écht helemaal bij. ;-)


Het was echt een speeltuin voor fotografen!

Maar wat is de Canon Experience Days nu eigenlijk? De naam verklapt het natuurlijk al een beetje! Het was echt een speeltuin voor fotografen van hobby tot pro! Lezingen en workshops in een prachtige hal (alleen de hal was het al waard om te komen fotograferen!) waar je tips en trucs kreeg, vooral zelf aan de slag kon gaan én onwijs veel andere fotografen kon spreken over het mooiste beroep op aarde! Food-, macro-, architectuur-, bruiloft-, concert-, sport-, dierenfotografie etc. etc. Van alles en dus voor elk soort fotograaf was er wel iets te vinden!Een onwijs leuke dag waar ik bij mocht zijn om juist de 'achter de schermen' foto's vast te mogen leggen. Een beeld zegt meer dan 1000 woorden, hieronder nog een goede impressie van de Canon Experience Days.


Én fotograaf.. zéker volgend jaar ook even een kijkje gaan nemen! Ik beloof je, het is het dubbel en dwars waard. :)X Danu


bottom of page