top of page

INFINUM

Toen de jongens van INFINUM mij vroegen om foto’s te maken van hun splinter nieuwe horloge merk was ik meteen razend enthousiast! Misschien kwam dat ook wel door het enthousiasme wat de jongens uitstraalde want jeetje, wat een hoop positieve energie dragen ze met zich mee én wat is dat heerlijk aanstekelijk!

Precies dat wat ze met hun nieuwe merk willen uitstralen, stralen ze zelf ook uit en wat is het fijn om met gemotiveerde mensen samen te werken! Draag je kracht is hun ‘motto’ en ze willen je dan ook elke keer weer laten herinneren daaraan. Als je het mij vraagt, echt een top idee! Mensen kunnen veel meer dan ze zelf soms denken, durven misschien niet altijd even goed en/of onzekerheid speelt een rol. Geloof in jezelf én straal dat ook uit dan is alles (alles? JA! ALLES!) te bereiken en misschien wel dichter in handbereik dan dat jezelf ooit zou durven dromen!

Voordat we met de shoot aan de slag gingen spraken we af om het een en ander door te nemen. Heel fijn als klanten je vrij laten en geloven in wat je kan en zo samen er gewoon het mooiste van gaan maken! Modellen werden geregeld, kleding, locatie én natuurlijk de horloges! Als een van de eerste mocht ik de prachtige juweeltjes bewonderen en dat deed ik maar al te graag. Balen voor mij, ze hebben alleen een heren lijn! Maar girls.. we hoeven nog maar heel even te wachten! Begin 2019 komt er een vrouwen lijn én dan kunnen ook wij gaan shinen!


Shoot day!

De weerverwachtingen werden goed in de gaten gehouden, maar het zag er prima uit! Daar worden we natuurlijk blij van tijdens een buiten shoot! Het fotograferen kon gaan beginnen en wat ging dit lekker, de modellen waren super en dachten goed mee. De een naar het ander tof beeld werd geschoten en ik deel graag hieronder een aantal beelden die ik voor INFINUM heb geschoten én mocht je nu zelf ook z’n tof horloge willen scoren?

Check dan snel hun site; www.infinumwatches.com


Ohja, ik heb hun logo ook ontworpen! Wat vinden jullie ervan? :)

X Danu


bottom of page