top of page

INFINUM

Toen de jongens van INFINUM mij vroegen om foto’s te maken van hun splinternieuwe horlogemerk, was ik meteen razend enthousiast! Misschien kwam dat ook wel door het enthousiasme wat de jongens uitstraalden, want jeetje, wat een hoop positieve energie dragen ze met zich mee!



Voordat we met de shoot aan de slag gingen, spraken we af om het een en ander door te nemen. Heel fijn als klanten je vrij laten en geloven in wat je kan, en zo samen er gewoon het mooiste van gaan maken! Modellen werden geregeld, kleding, locatie én natuurlijk de horloges! Als een van de eersten mocht ik de prachtige juweeltjes bewonderen, en dat deed ik maar al te graag.


De weersverwachtingen werden goed in de gaten gehouden, maar het zag er prima uit! Daar worden we natuurlijk blij van tijdens een buiten shoot! Het fotograferen kon beginnen en wat ging dit lekker; de modellen waren super en dachten goed mee. Het ene na het andere toffe beeld werd geschoten, en ik deel graag hieronder een aantal beelden die ik voor INFINUM heb geschoten.






bottom of page