top of page

Mijn eerste maand als freelance fotograaf

Vanaf 1 oktober heb ik de sprong in het diepe gewaagd, sloot ik een hoofdstuk af en begon een nieuw! Spannend maar vooral heel erg leuk om met dit nieuwe avontuur te starten!

Heel erg veel is er voor mij niet veranderd, alleen is de focus op mijn eigen opdrachten te komen liggen!

Al tijdens mijn studie deed ik vaak voor particulieren naast mijn schoolwerk leuke opdrachten fotograferen en na mijn studie ben ik parttime gaan werken bij een bedrijf in dienst als vormgever en fotograaf maar ook hier had ik mijn eigen opdrachten ernaast! Dus heel erg veel is er voor mij niet veranderd, alleen is de focus nu op mijn eigen opdrachten komen te liggen! Natuurlijk is financieel de druk iets hoger geworden én moet ik echt. Maar stiekem is dat alleen maar leuk en maakt het me gemotiveerd en enthousiast. De opdrachten die ik binnen krijg zijn heerlijk gevarieerd en geen één opdracht is hetzelfde! Saai is het dus in ieder geval zéker niet!


En dan is er opeens alweer een maand voorbij gevlogen! Een maand waar ik tevreden naar terug kan kijken, ondanks dat de opdrachten (natuurlijk) nog niet binnen komen stromen en ik écht goed voor mezelf ‘reclame’ moet gaan maken was het zeker geen saaie maand.

Laten we samen even terug kijken!

Een piñata op wielen, een dino achter het stuur én een auto vol feestbeesten voorbij zien komen?

Mijn eerste dag was meteen raak en ik ging samen met een erg leuk team voor ŠKODA Nederland op pad voor de zaterdaghulp campagne! Een piñata op wielen, een dino achter het stuur én een auto vol feestbeesten voorbij zien komen? ;) De opdracht voor ŠKODA beviel goed en een week later gingen nog een keer, wat een feest alweer!

Benieuwd naar het resultaat? Bekijk hier het kinderfeestje van Jurre en Vera!


Ook was ik druk met het bewerken van de prachtige bruiloft van Elke en Robbert en die van Loes en Nasim. Wat is het toch altijd leuk om de beelden dan uiteindelijk te gaan afleveren, samen nog een keertje de mooie dag herbeleven.


Weer iets totaal anders, ik was set fotograaf op een filmset! Een super gezellig team was hier hard aan het werk, midden in de bossen, een hele leuke ervaring!


Daarnaast ging ik samen met mijn lieve vriendinnen lekker een paar dagen naar Polen, dit was niet voor werk maar wat heb ik hier mooie foto’s kunnen schieten! Heerlijk een paar dagen kunnen relaxen, goede gesprekken gehad en genoten van het lekkere weer!


Natuurlijk heb ik ook heerlijk weer wat nieuwe inspiratie opgedaan op de Dutch Design Week in Eindhoven. En een toffe samenwerking met het leuke merk Milk Copenhagen in gang gezet!! Zoveel zin om hier voor te gaan fotograferen komende maand!


Al met al, een erg leuke maand om naar terug te kijken én november begint ook erg leuk.. maar meer daarover snel!!


X Danu

bottom of page