top of page

Mijn eerste maand als freelance fotograaf.

Vanaf 1 oktober heb ik de sprong in het diepe gewaagd, sloot ik een hoofdstuk af en begon ik aan een nieuw avontuur! Spannend, maar vooral heel erg leuk om met dit nieuwe hoofdstuk te beginnen!


Al tijdens mijn studie fotografeerde ik vaak opdrachten voor particulieren naast mijn schoolwerk. Na mijn studie ben ik parttime gaan werken bij een bedrijf als vormgever en fotograaf, maar ook hier had ik mijn eigen opdrachten ernaast. Dus heel erg veel is er voor mij niet veranderd, alleen ligt de focus nu op mijn eigen opdrachten! Natuurlijk is de financiële druk iets hoger geworden en moet ik echt aan de bak. Maar stiekem vind ik dat alleen maar leuk en maakt het me gemotiveerd en enthousiast. De opdrachten die ik binnenkrijg zijn heerlijk gevarieerd en geen enkele opdracht is hetzelfde. Saai is het dus in ieder geval zeker niet!En dan is er opeens alweer een maand voorbij gevlogen! Een maand waar ik tevreden op kan terugkijken, ondanks dat de opdrachten (natuurlijk) nog niet binnenstromen en ik écht goed voor mezelf reclame moet gaan maken. Maar het was zeker geen saaie maand. Laten we samen even teruggaan in de tijd!


Mijn eerste dag was meteen een schot in de roos en ik ging samen met een erg leuk team voor ŠKODA Nederland op pad voor de zaterdaghulp campagne! Een piñata op wielen, een dino achter het stuur en een auto vol feestbeesten voorbij zien komen? De opdracht voor ŠKODA beviel goed en een week later gingen we nog een keer, wat een feest opnieuw!

Benieuwd naar het resultaat? Bekijk hier het kinderfeestje van Jurre en Vera!


Weer iets totaal anders: ik was setfotograaf op een filmset! Een supergezellig team was hier hard aan het werk, midden in de bossen. Een hele leuke ervaring!


Een erg leuke maand om op terug te kijken, en november begint ook erg leuk... maar meer daarover snel!
Comentarios


bottom of page