top of page

But first let me take a selfie!

In het begin van mijn fotografie carrière stond ik dagelijks zelf voor de camera! We praten over dik 10 jaar geleden.. en met een beetje schaamte kijk ik er naar terug! Daar stond ik dan, laat in de avond op mijn zolderkamer met in de ene hand een föhn voor de special effects en in de andere hand te camera! En natuurlijk voor de spiegel, anders kon ik helemaal niet zien wat ik aan het doen was.


Acrobatische gymnastiek, kwam altijd handen te kort! En dan ook nog eens niet vergeten om zo 'natuurlijk' mogelijk te kijken. Een zekere kunst was het wel..


< Portret 2019 Portret 2009 >

> Wie van jullie kent mij al zolang en herinnert zich deze foto's nog?


Het bleef niet bij alleen een föhn om speciale effecten toe te voegen! Ook de make-up speelde een belangrijke rol en ook photoshop was toen al niet onbekend voor mij... je wil niet weten hoe ik er allemaal uit heb gezien!


Nu tegenwoordig sta ik meestal alleen nog maar achter de camera maar heel af en toe geniet ik ervan om weer even die 'selfies' te maken! Gewoon in de woonkamer, alleen met mijn camera en nu dan wel zonder extreme special effects!


X Danu

bottom of page