top of page

SKYWARD

Een kijkje achter de schermen bij de nieuwe videoclip

SKYWARD van DAVINA MICHELLE.

Vroeg in de ochtend sprong ik in de auto richting Amsterdam om backstage foto's te gaan maken voor de nieuwe én eerste eigen single van Davina Michelle, SKYWARD.


Dit soort klusjes zijn voor mij heerlijk! Als eerste heb ik een film achtergrond en kunnen jullie je wellicht voorstellen dat het heel leuk is om weer eens op een filmset te staan! Dan begint dat film deel in mij toch ook wel weer te kriebelen. Daarnaast was het ontzettend inspirerend om al deze creatieve mensen aan het werk te zien! En ja.. naast al die leuke, gezellige en lieve mensen die rondliepen is het natuurlijk ook heel tof om een top talent als Michelle voor je lens te hebben staan! Al me al, genieten dus!

Bij binnenkomst begonnen mijn ogen al meteen te sprankelen! De crew was de dag van te voren al flink aan het werk geweest en hadden écht een geweldige studio ingericht. Naast de indrukwekkende apparatuur was de setting ook heel mooi. Overal hingen spiegels en...

ach weet je wat, kijk zelf maar even!


Hieronder een overzicht van de dag:

We gingen allemaal naar huis met hetzelfde nummer in ons hoofd die er niet meer uit te krijgen was! Een teken van een goed nummer? Ik denk het wel!


Mocht je de videoclip nog niet hebben bewonderd... zeker even doen!Leuk als ik meer 'achter de schermen' verhalen met jullie deel? Let me know!

X DanuProducer: Sub Bass Music Group – Giovanni de Deugd Directors: Lisette Vlassak & Nikolai Swartz First A.D.: Dion Swart Production manager: Rosalien Hollestelle Production assistant: Marrit Greidanus Production assistant: Ivo Siebum Camera: Sjoerd Boonstra Focus puller: Danny van Deventer Data handler: Wouter van Gestel Gaffer: Lin Hou Oei Lightning assistant: Jan Roelfs Lightning assistant: Jonathan ten Broeke Light effects: Ricardo de Waard Assistant light effects: Frank van Opstal Grip: Daan Dillo Assistant grip: Leen Thijsse Additional make-up artist: Bianca van Dongen Edit: Giovanni de Deugd & Sjoerd Boonstra Vfx: Wouter van Gestel Grading: Giovanni de Deugd Backstage video: Niels Domenisse

bottom of page